top of page

Schoonheidssalon 

Handen

Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen.

Gellak & Gelnagels 

Epiliatie & Kleuren wenkbrauwen

Het epileren en verven van de  wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. 

Lichaamsmassage

Na een massage de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd is. Deze witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden.

Ook verlaagt een massage het stresshormoon cortisol.

Huidverzorging & Huidverbetering

Een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

Suikerontharing

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen Het is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten, zowel voor gelaat als lichaam.

Dermaplanning

Hierdoor verwijderen we al jouw dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes (vellushaar) van het gelaat. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

Cleanse & Go

Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

Skin boosters

SKINBOOSTERS THAVMA THERAPY  

Deze behandeling is een alternatief voor de befaamde botox injecties. Het 'effextox' peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelijk effect van dit botox-like fenomeen.  

SKINBOOSTERS CHRONOS THERAPY  

Deze behandeling is een waardig alternatief op de invasieve fillers. Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskosten heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vermindert.

SKINBOOSTERS OPSIS THERAPY

Deze behandeling richt zich uitsluitend op de oogcontour en behandelt verslapping, rimpels, donkere kringen en wallen.

Deze behandeling kan zowel los als in combinatie met andere facials ingeboekt worden.

Start up facial

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestigen we onze aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidplooien wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.

Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière,...

Biostimulatie

Biostimulatie is een enorme boost voor de huid door het inwerken van nanosomen (= werkstoffen met kleine moleculen). Het is gericht op huidverbetering, versteviging en versterking van de huid.

Werking:

* Verbeteren van contour

*Lifting en versteviging

* Stimuleert collageen en elastieke door de trillingen.

* Afvalstoffen en vochtophoping worden afgevoerd

* Circulatie: zorgt voor betere zuurstofopname in het bloed

* Hyperaemie: gezonde roodheid/doorbloeding

* Ontspant spieren: door de trillingen voelt het aan als een onspannende massage

Classic Therapy

Bij een Therapy behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Meer info?

Relax Therapy

Kies je voor een Relax Therapy dan wordt je verwend met een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je keuze uit;

Hydra hand of feet therapy: Cosmetische behandeling die hydrateert, voedt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie.

Bamboo back scrub therapy: welkomsritueel met peeling van de rug waarin ontspanning centraal staat.

Fangsong therapy: Drukpunt massage van het gelaat en decolleté met intens relaxerende werking.

bottom of page