top of page

Ine De Deken

Opleiding:

 

2006-2011: Masteropleiding Klinische Psychologie – Universiteit Gent

2012-2013: Opleiding tot referentiepersoon dementie en ethiek - GVO

2013-2017: 4-jarige Integratieve Psychotherapieopleiding – AIHP

2015-2017: Specifieke lerarenopleiding – Howest Brugge

2017: Specialisatieopleiding kinder- en jongerentherapie – Psy10

2018: Opleiding tot relaxatietherapeut - Open Mind

2019: Opleiding tot wandeltherapeut - AIHP

2020: Opleiding tot gecertificeerd extern vertrouwenspersoon - Syntra Kortrijk

2021: Business Coach Opleiding - Sonja Kimpen Academie

Hallo, ik ben Ine, master in de klinische psychologie.

 

In ZUID 39 neem ik verschillende functies op me. Zo geef ik zowel (online) psychotherapie, als ook diverse groepstrainingen en vormingen. Als klinisch psycholoog heb ik momenteel al meer dan tien jaar ervaring, waarbij ik me nog verder specialiseerde in een 4-jarige opleiding tot integratief psychotherapeut en gespecialiseerd kinder/jongerentherapeut, relaxatietherapeut en wandelcoach.

 

Verder ben ik in ZUID 39 burn-out expert en relaxatietherapeut, waarbij ik cliënten begeleid naar het hervinden van een evenwichtige balans in hun leven. Doorheen de jaren volgde ik reeds opleidingen in kader van stress, burn-out, veerkracht, suïcidepreventie, hechtingsproblematiek, ontwikkelingsstoornissen, speltherapie bij kinderen, enzovoort.

 

De afgelopen jaren specialiseerde ik mij verder in stress, burn-out en veerkracht, waarin ik eveneens interactieve workshops en groepstrainingen ontwikkelde.

Naast mijn werk als therapeut, ben ik als docent en opleidingsdeskundige, ben ik binnen ZUID 39 ook verantwoordelijk voor het vormingscentrum, waarbij ik lezingen, vorming als coaching geef aan zowel particulieren, organisaties als bedrijven.

 

Binnen de professionele context heb ik voornamelijk ervaring in stress- en burn-out coaching, veerkracht, zelfbeeld en zelfvertrouwen, alsook in diverse psychiatrische problematieken (angst, depressie, middelenmisbruik/ afhankelijkheid, automutilatie, suïcide,…). Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor vragen rond levensmoeheid, zingeving, diagnostiek, opvoedingsondersteuning en dementie. Dit zowel door middel van individuele begeleiding als groepstraining.

bottom of page