top of page

Mieke Veranneman

Opleiding:

 

1977: master in de PPW, richtig sociale agogiek

1986- 1992 : Opleiding in de Psycho- analyse Ugent

1977- 1986: Stafmedewerker Tele-Onthaal West-Vlaanderen

1986- 2019: Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Gent

Erkend psycho-therapeute bij de Psychologencommissie

Ik ben Mieke, master in de psychologische en pedagogische wetenschappen, richting sociale agogiek aan de U Gent. Gedurende 8 jaar was ik stafmedewerker in Tele-Onthaal West-Vlaanderen.

De grote nood aan gesprekken en therapie bij de cliënten, en vanuit persoonlijke interesse startte ik een opleiding psycho-analyse. Nadien werkte ik jarenlang bij een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg in Gent.

 

Mijn ervaring daar lag op verschillende terreinen: individuele therapie, relatietherapie, begeleiding van migranten, groepen met anderstalige vrouwen, begeleiding in het kader van gespecialiseerd trajectbegeleiding. Ik volgde kortdurende opleidingen in contextuele therapie, mindfulness en werken met anderstaligen.

 

In ZUID 39 kan je bij mij terecht om individuele (of relationele) therapie op te starten. Dat kan vanaf 18 jaar en ook ouderen zijn welkom. Als therapeut begeleid ik processen rond depressie, burn-out, werkgerelateerde problemen, angst en onzekerheid, relationele problemen, verwerking van ziekte/ verlies, e.a.

Dit kunnen korte begeleidingstrajecten zijn of langdurige.

 

De gesprekken kunnen in het Nederlands en in het Frans. Binnen ZUID 39 ben ik de Franstalige psychotherapeut.

bottom of page