top of page
COVER-BOEK-IN-3D-2.jpg

Boek  Ine De Deken

"Weten wat je wil
als middel tegen stress & burn-out!"

Een pad naar je toekomstdromen, voor een leven met meer levensenergie en minder stress. Stap voor stap pak je jouw persoonlijke energievreters, uitdagingen en emotionele pijn aan.

Met een duidelijk 8-stappenplan ga je met jezelf aan de slag. Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out is een gids voor iedereen die zoekende is in het leven en geconfronteerd wordt met stress of burn-out. Ook coaches en therapeuten die hun cliënten optimaal willen ondersteunen, kunnen met dit boek aan de slag.

 

"Dit boek geeft je verleden een plaats en je toekomst een duidelijke visie. Lees het niet alleen, maar DOE en LEEF het! Schrijf erin, vouw pagina's, markeer, fluoriseer, maak het de jouwe! Door dit boek buig je stress om in veerkracht en levensenergie." Sonja Kimpen

Ine De Deken is klinisch psycholoog, burn-out expert en business coach. Ine geeft zowel individuele therapie & coaching, alsook bedrijfscoaching. Verder is Ine docent en bevlogen spreken waarbij ze met veel expertise en passie lezingen, trainingen & workshops verzorgd. Dit zowel online als ter plaatse.

Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out is ontstaan na een samenwerking tussen Ine en gezondheidscoach Sonja Kimpen. Ine baseerde zich op de originele versie van Sonja's boek 'Sterker dan Stress' (2010) en ging nog een stapje verder. Zij plaatste Sonja's succesconcepten in een therapeutisch denkkader.

Als lezer krijg je een zeer oplossingsgericht doe-boek met een concrete strategie om te weten wat je wilt.

Dit weten wat je wil geeft je een solide basis om stress en burn-out vervolgens positief aan te pakken.

INE DE DEKEN

bottom of page