top of page

Online training 'Meer Energie, Minder Stress!'

balance+versus+burn-out-640w.webp

Stress & burn-out zijn vaak voorkomende hedendaagse problematieken waar ook jij mogelijks mee geconfronteerd word. Het is heel belangrijk om bij stress of burn-out de signalen van vermoeidheid, fysieke en emotionele uitputting, werkmoeheid, apathie ten opzichte van het werk, fysieke klachten,. enzovoort tijdig te herkennen én hiermee aan de slag te gaan.

 

In deze online training zetten we je tijdens de workshops in op zowel de preventie als aanpak van stress en burn-out én breng je voor jezelf in kaart wat je nu écht wilt in je leven, om zo je energiebalans opnieuw te herstellen. Je gaan aan de slag met het in kaart brengen én verwezenlijken van jouw toekomstdromen en -doelen. Verder ga je aan de slag met de aanpak van jouw energievreters, uitdagingen én emotionele kwetsuren zodat deze geen blokkade meer kunnen vormen op jouw weg naar meer levensenergie.

 

Weg met stress en burn-out! Op naar een leven vol levenslust & energie!

 

Voor wie?

Iedereen die zoekende is in zijn leven of geconfronteerd wordt met stress of burn-out

 

Wanneer?

De workshops gaan door op vrijdagvoormiddag (9u30-11u30)

 

Waar?

Online workshops

 

Data?

Nieuwe reeks start in december 2023 en loopt tot februari 2024:

15/12, 22/12, 5/1, 19/1, 2/2, 10/2

 

Kostprijs?

320 euro (6 workshops + individueel intakegesprek + zelfcoachboek 'Weten wat je wil als middel tegen stress en burn-out' van Ine De Deken )

bottom of page