top of page

Boostweek 'Back2Balance' Tenerife!

Boost je energie en ga mee op 'Back2Balance-week' naar het zonnige Tenerife!

 

Heb je ook echt nood aan een weekje ertussen uit? Een weekje voor jezelf? Zonder alle dagelijkse lasten en sleur? Even de rust opzoeken, maar terzelfdertijd werken aan een gezondere mindset, meer innerlijke veerkracht & een betere energiebalans? Dan is deze 'Back2Balance-week' in het paradijselijke Tenerife écht iets voor jou!

 

Deze week staat 100% in teken van jou en het terugvinden van de balans in je leven.

Zes dagen lang werk je intensief aan het (her-)opbouwen van je veerkracht en mentale ik-sterkte. Verder staan het installeren van zelfzorg, opbouw van zelfbeeld en assertiviteit én het installeren van een evenwichtige energiebalans voorop.

Dit alles in combinatie met voldoende rust en aanvullende workshops relaxatie, yoga, mindfulness en rustige sport work-outs.

Tenslotte maak je tijdens deze week kennis met de weldadige kracht van wandelcoaching en zintuigwandelingen.

Natuurlijk wordt er naast dit alles voldoende ruimte gehouden voor ontspanning, me-time, verkennen van het eiland of enkele uurtjes shoppen.

 

Kortom, een ganse week focus op je eigen 'ik' en het versterken van je innerlijke zelf!

 

Deze boostweek gaat door in een beperkte groep waarbij je met maximum 8 deelnemers verblijft in een luxe vakantievilla met verwarmd zwembad vlak aan zee in het Zuiden van Tenerife (Golf Del Sur) op 15 minuutjes van de luchthaven.

Voor wie?

Iedereen die zich wil laten onderdompelen in een zonnig bad van concrete tools, tips & methodieken op weg naar een evenwichtige energiebalans & een leven vol passie & flow!

 

Met wie?

Ine De Deken

Klinisch Psycholoog, stress & burn-out coach, wandelcoach & relaxatietherapeut

 

Wanneer?

- 10 t/m 17 november 2023

- 16 t/m 23 maart 2024

 

Waar?

Golf Del Sur, Tenerife !

 

Kostprijs incl verblijf & ontbijt:

- 1.250 euro: Dit is INCLUSIEF 6 dagen workshops & seminars, yoga, relaxatie, sport, stretching, mindfulness, wandelcoaching,... + verblijf van 7 nachten in een luxe privé-villa voor max. 8 personen met groot verwarmd zwembad vlak aan zee + ontbijt + zelfcoachboek 'Weten wat je wil als middel tegen stress en burn-out'

 

- Optie vol pension = 1.550 euro

- Prijs zonder verblijf & ontbijt = 850 euro

 

(Exclusief vlucht: zo kan je de vluchten via luchthaven & maatschappij naar eigen keuze boeken & de duur van je verblijf in Tenerife zelf kiezen)

 

Beperkte groep (max. 10 personen!) dus snel inschrijven is de boodschap!!

bottom of page